PDA

View Full Version : Daiwa Tournament Carp

Sunka
03.03.2009., 13:30
Daiwa Tournament Carp

http://i306.photobucket.com/albums/nn274/sumarko/RIBOLOV/1-77.jpg

Za velike vode
Tournament Carp je štap namijenjen za lov na ekstremnim udaljenostima (Blues zna na ovom forumu najviše o tome :nahnah:). Napravljen je specijalno za zahtjevan ribolov na velikim francuskim i talijanskim jezerima. Tako za razliku od AKN-a ima više postavljene jednostopne izrazito lagane Fuji Alconite vodilice koje "rade" na osnovi novog patentiranog Daiwinog koncepta. To znači da su zadnja velika dvostopna i sljedeća manja jednostopna vodilica postavljene na istu visinu, što može na prvi pogled izazvati čuđenje kod dijela ribiča. No, na taj način one specifično ispravljaju najlon kako bi kroz sljedeće tri jednostopne i kroz vršnu vodilicu on prošao ravno poput metka. Ovaj koncept itekako dobro poznaju špineri i znaju što im on znači u praksi.

http://i306.photobucket.com/albums/nn274/sumarko/RIBOLOV/2-71.jpg

Ne trga leđa
Blank štapa je elegantan, tanak i nevjerojatno lagan. Zbog tih osobina je dovoljno senzibilan da zadrži najsnažnije šarane u najkritičnijem trenutku kad se oni bore uz obalu, ali je i ekstremno jak pri dalekim izbačajima. Zbog posebne V-Joint tehnologije pletenja karbonskih vlakana koje Daiwa koristi samo kod izrade štapova najviše klase, s njim možete zabacivati sisteme sa svih pet tehnika izbačaja, ne bojeći se da će vam štap pritom puknuti. Ipak, dvije stvari posebno fasciniraju kod ovog štapa. To je trenutno smirivanje vrha s obzirom na tanak blank i lakoća bacanja sistema, zbog koje ćete sigurno sačuvati svoja leđa nakon dugotrajnih kampanja.

Elegancija prije svega
Boja štapa je potpuno netipična za proizvode ove vrste i predstavlja još jedan Daiwin ekskluziv na tržištu, u što ćete sa sami uvjeriti kada ga prvi puta vidite u živo. S obzirom da je iz visoke klase cijeli štap je potpuno opremljen Fuji dodatnom opremom, pa tako i nosačem role DPS 18 oko kojeg su dva neoprenska umetka uokvirena s dva srebrna inox prstena. I ovaj detalj, kao i cijeli štap u cjelini, zadovoljiti će i one šaranaše koji traže poseban izgled svoga štapa.

http://i306.photobucket.com/albums/nn274/sumarko/RIBOLOV/3-52.jpg

Štap po mjeri svakoga
Ovaj štap se može dobiti i po prvi puta u dužini od 12,6 ft (3,82 m) i snazi od 3,25 lb kojim se jednako daleko zabacuje kao s dužom verzijom, a koji je namijenjena šaranašima visine do 180 cm. Kao i za većinu proizvoda ove tvrtke tako i za Tournament Carp vrijedi uzrečica koja se izgovara više od 50 godina, a koja glasi "Daiwa je jednostavno Daiwa"! :uimep:

Mark_B
04.03.2009., 13:24
bravo Sunka,hvala kaj si malo približio Daiwu nama ribičima,samo bi te molio ako znaš malo više o cijeni i mjestima di se može kupit da nam još i to postaš jer sam čuo da ta elegancija i dosta košta :ffwjj:
spominješ Blues-a pa bi volio i od njega da mi malo uleti sa nekim savjetima o dalekometnim zabacima jer meni na Rakitju daljine do 100m i ne garantiraju dobar ulov kad dosta ekipa lovi i na 140m pa odvlače ribu van,ako ima kakvih finti bio bih zahvalan da malo i o tome prodiskutiramo..

Sunka
04.03.2009., 14:59
Blues je bio redovan u pisanju postova, ali ga je posao malo udaljio, no vratit će se on...
Njegov fetiš :uimep: je inače bacanje preko 100 metara sa svojim surf štapovima.

Pronašao sam ovdje (http://www.londipesca.it/attrezzatura-pesca.php?prod=224) cijene (talijanska stranica)...kolko para tolko muzike, s time da mi cijena izgleda dosta jeftino naspram tog da se Daiwa Tournament Carp AKN prodaje po 400 € a ovaj je štap navodno puno bolji.

Fera
04.03.2009., 16:33
Budem ja staroga pitao kaj se Daiwe tiče jer je on Daiwa freak.
Samo kaj brije na Infinity, bar kolko se ja sjećam...role i štapovi od 3,60 i 3,90.
Pitam pa javim...:uimep:

slavenijus
07.07.2009., 14:35
imate kakav povoljan dučan u zagrebu za preporučiti sa ribolovnim štapovima

Sunka
07.07.2009., 14:43
Pretraži forum pa ćeš naći odgovore!
Nastaviš li ovako sa spammanjem, ne ginu ti opomene i kazneni bodovi!

svastar
10.07.2009., 16:34

imaš "scorpion" u zvonimirovoj

bahun utrina i prečko

bbs fisherman partner maksimirska

Veljac
10.07.2009., 16:45

imaš "scorpion" u zvonimirovoj

bahun utrina i prečko

bbs fisherman partner maksimirska

samo piši majstore aktiviraj se u temama i pisanju postova svi komentari i mišljenja su dobrodošla:ffwjj:
p.s. izvrstN POTPIS

Blues
10.07.2009., 16:53
bravo Sunka,hvala kaj si malo približio Daiwu nama ribičima,samo bi te molio ako znaš malo više o cijeni i mjestima di se može kupit da nam još i to postaš jer sam čuo da ta elegancija i dosta košta :ffwjj:
spominješ Blues-a pa bi volio i od njega da mi malo uleti sa nekim savjetima o dalekometnim zabacima jer meni na Rakitju daljine do 100m i ne garantiraju dobar ulov kad dosta ekipa lovi i na 140m pa odvlače ribu van,ako ima kakvih finti bio bih zahvalan da malo i o tome prodiskutiramo..
Navrati pa bum ti posudio štap na jedan dan da probaš.Daiwa Interline surf, a imam i Daiwu šaranskog Power Mesh-X 2 3/4lib.- je da je trodjelni (radi broda) ali još uvije mrak

sokre_zg
03.12.2009., 13:04
Pozzz svima ovdje...ovo mi je prvi post na vašem forumu

Jel netko možda ima ove štapove da kaže koju riječ o njima? i gdje se u sloveniji mogu nabaviti?

Veljac
03.12.2009., 16:09
ako ti je pvi post, odi nazad se predstavi u topic namijenjen za to i prouči pravila foruma:kkkk:

jezdimir36
08.12.2009., 00:54
Što se tiče štapova za pecanje budali:doh:možeš dati bilo koji carp štap najskuplji on će ga potrgati. Dečki krenite za početak sa jeftinijom opremom pozdrav svim ribićima od čika jezde. BISTRO :daaa:

sokre_zg
10.12.2009., 10:55
čika jezda tko kaže da su ovo meni prvi štapovi??? i zašto da kupujem jeftiniju opremu???