PDA

View Full Version : ForMax

G.O.D.
16.03.2009., 13:16
da li mi iko moze dati neke info o ovom stapu:
ForMax limited edition - SENATOR Im6 spin 60,
3 m,
gr: 30 -60
interesuje me sve o ovom stapu i da li je neko imao iskustva sa njim.:kkkk:

Veljac
17.03.2009., 10:22
Formax ltd - tvrtka sa Islanda koja se bavi proizvodnjom ribolovnih štapova i opreme, uvozi se u neke države ex Yu, koliko sam pregledao po stranicama i drugim forumima a i vidljivo je i naziva radi se o dvodjelnom karbonskom štapu IM6 kvalitete karbona, 3,00 metra dužine, c akcije radi cijelom dužinom i sasvim solidan alat za srednji i srednje težak špin ribolov (bolen, klen, smuđ, štuka):ffwjj: upute za uporabu što više na vodu i bacati na sve strane s njime:nahnah:

Sunka
17.03.2009., 10:33
Tak nešto sam i ja uspio pronaći...
Klasičan štap za varaličarenje

G.O.D.
17.03.2009., 12:32
Bio sam u Pristini i tamo naletim na neku radnju, nikad nisam cuo za ovu firmu, ali eto uzeh stap... imaju pravo jeftinih stvarcica u Pr sto se ribicke opreme tice, a i daju se cjenkati.. pa ako ikog ikad nanese put...:roflmao: rado cu mu reci gdje se nalazi shop:uimep:

G.O.D.
17.03.2009., 12:35
Formax ltd - tvrtka sa Islanda koja se bavi proizvodnjom ribolovnih štapova i opreme, uvozi se u neke države ex Yu, koliko sam pregledao po stranicama i drugim forumima a i vidljivo je i naziva radi se o dvodjelnom karbonskom štapu IM6 kvalitete karbona, 3,00 metra dužine, c akcije radi cijelom dužinom i sasvim solidan alat za srednji i srednje težak špin ribolov (bolen, klen, smuđ, štuka):ffwjj: upute za uporabu što više na vodu i bacati na sve strane s njime:nahnah:
na zalost kod nas i nema puno voda u BiH sa smudjem i stukom tako da ce mi posuziti za pastrmkice, mozda mladice itd..:uimep:

Branko
22.02.2010., 15:20
Idealan za smuđa i štuku, za pastrmku je malo prejk ali oko bacaš peša i cofa pastrmkama kao što ja radim onda je odlican, a sto se tice mladice ja je pecam sa 180 gramcem.