View Full Version : Woven titan specimen (Byron)
Evo naletio sam na ove štapove od Byrona pa me zanima dal netko zna nešto o njima, dal se isplati, dal su se pokazali dobri (trgovac me uvjeravao da osim malo veće težine nikad nisu imali nikakvih pritužbi u svezi njih)...cijena je 250kn, trebaju mi za šaranolov, a nema se baš para...
http://i33.tinypic.com/inu8au.jpg
Tona_ribar
20.10.2009., 15:56
Nezz bas za Bryon šaranaše nikad cuo al kaj je je bolje pogledaj Spro stape:
http://www.skorpion-dnc.hr/index.php?d=1&PHPSESSID=718780c3b0dbacafa97ed5f858beaab1&module=proizvod&id=874&PHPSESSID=718780c3b0dbacafa97ed5f858beaab1
Za konkretne neznam , ali imam dva matchera od Byrona i jedan spiner, jako sam zadovoljan, i žao mi je što nisam uzeo cijele serije. dok se imalo love.:doh:
Mislim da nećeš fulat, a s obzirom na cijenu mislim da je to dobra kupnja.
Ako se smije znat , gdje si naletio na Byron štapove , koliko znam Olivari iz Samobora više ih ne uvozi???
svilac11b
20.10.2009., 16:47
Evo naletio sam na ove štapove od Byrona pa me zanima dal netko zna nešto o njima, dal se isplati, dal su se pokazali dobri (trgovac me uvjeravao da osim malo veće težine nikad nisu imali nikakvih pritužbi u svezi njih)...cijena je 250kn, trebaju mi za šaranolov, a nema se baš para...
http://i33.tinypic.com/inu8au.jpg
Koliko se meni čini, ovome ništa ne fali, pa 360gr i nije nešto teško za šaranski štap. Ja imam Bayronov za blinkanje i nemam primjedbi. Nije toliko razvikana ali je fakat poznata i ok firma.
Doduše, neki više vole dvodjelne štapove ali i trodjelni su ok, lakše je transportirati.
Dečki hvala vam za sad, i meni se činila ok cijena...
Jbutora kod mene u Varaždinu ti je uvoznik za Byron
K M S d.o.o.
Bilogorska 11; 4200 Varaždin...Telefon: 042 33 04 56 :ffwjj: kompletan asortiman je od Byrona!!!
Ima fakat svega, a ako i nema da se naručiti provjerio sam danas :cheers:
Tona Spro štap imam sad jedan trodjelni i bio sam zadovoljan s njim, ali ovi su mi se dopali nekak na prvi pogled, ovaj titan izgleda mrak :ffwjj: tak da bum čim ove kupim (dobim za rođendan) stavil u oglase na forum :cheers:
svastar
20.10.2009., 20:40
Nezz bas za Bryon šaranaše nikad cuo al kaj je je bolje pogledaj Spro stape:
http://www.skorpion-dnc.hr/index.php?d=1&PHPSESSID=718780c3b0dbacafa97ed5f858beaab1&module=proizvod&id=874&PHPSESSID=718780c3b0dbacafa97ed5f858beaab1
mislim da su ti ovi od spro-a čak na akciji u škorpionu po 150 kuna kom.
znači 12" 3lb dvodjelni
Vjerujem da su u zagrebu cijene povoljnije, ali ako naručim poštom ili idem sam po to, na kraju me dođe isto, a Veljac se više ne javlja kad prolazi kroz Varaždin :vttvbb: :cheers:
svastar
20.10.2009., 21:04
ja ti sutra vjerojatno idem tam po jedan takav štap jer imam več 2 takva pa ti javim ako očeš dal ih još ima
ajd pogledaj kaj ima od šaranskih štapova do 250 kn pa javi, zapamti model samo da provjerim još malo po netu. Hvala!!! NE igra mi ulogu dal dvodijelni ili trodijelni
masakrista
20.10.2009., 23:16
subotom ujutro oko 8 pogledaj na starom Vž placu(ispod nadvoznjaka na banfici)kaj ti lik nudi,neznam kak se lik zove al prodaje sve kaj ima.Kupil sam od njega 2stapa i dve role i meni su ok,našel buš kaj ti treba a ima i dosta toga nekoristenoga-isplati se pogledati-osim ak ti nisi taj lik:uimep::uimep::uimep:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: Hahaha misliš na ponta roso banfičarski :roflmao: :roflmao: :roflmao: već se spremam par mjeseci da pogledam za getribu za bicikel, a i kad se pelaš prek nadvožnjaka vide se vrhovi nekih štapova, al nikak ne stignem zbog fušanja, a sajam je samo četvrtkom i subotom ujutro :plac: Bum pogledal, hvala na infu...
Btw. bem ti recesiju, jer vjerujem da nije lako prodavat pribor koji si skupljal cijeli život :madd:
svastar
21.10.2009., 09:03
nema više 3,6 m 3 lb dvodjelnih, ima samo dvodjelnih od 3,9 m i cjena je 186 kn na akciji
nema više 3,6 m 3 lb dvodjelnih, ima samo dvodjelnih od 3,9 m i cjena je 186 kn na akciji
Je, i kad ih furaš na ribičiju, moraš metnuti crvenu krpu ili trokut na njih jer su duže od auta, ili si napraviti ovo;
http://i38.tinypic.com/2n01v85.jpg
:laughh::laughh:
svastar
21.10.2009., 18:11
al ja imam auto u koji ti stapovi idu :-)
Evo jučer sam kupil svoj primjerak ovog štapa i štap je dobar...sad kakav bude na vodi pod ribom to tek treba vidjeti :ffwjj:
Specimen je model Byronove serije Woven Titan.
Izrađuju se u 7 različitih varijacija sa dužinama 360cm,390cm i snagom/libražom od 2,75lbs..3,00lbs i 3,50lbs.
Cijene se kreću od 59,00eur. za najjeftiniji model(360cm-2,75lbs) do 89,00eur za najskuplji model(390cm-3,50lbs).
Podatci su iz Byronovog kataloga za 2009 godinu.
Adresu moguće nabave i kupnje dao je gazda Gogi.
Gogi si porbal štapa?Kak se ponaša pod ribom,naravno ak si ulovil kaj?
Ja sam isto kupil u to vrijeme tri štapa točno takva,dva od 2.75 lb i jednog od 3.50 lb
al još nisam ni griza imal na njima :BangHead:
Nažalost nisam probao kako se ponaša pod ribom, ali evo bio sam prošle godine u Crikvenici na skupu pijanog tvora sa jednim i mogu reći da se lijepo da bacati sa njim i meni osobno lijepo leži u ruci...naravno nisu to bili zabacaji preko 1Bluesa (imal sam 60g olovo), ali za daljine od oko 60-70m vjerojatno bi mogel muhu pogoditi u zraku :ffwjj: :roflmao:
S obzirom da mi je Mark_B ujedno tamo objasnio da emocije treba eliminirati kada bacaš i da mu slobodno izvadim dušu, čekam da dođe proljeće pa da ga popigam malo :ffwjj:
Neznam, s obzirom da nisam profesionalac, meni su dobri :cheers:
S obzirom da mi je Mark_B ujedno tamo objasnio da emocije treba eliminirati kada bacaš i da mu slobodno izvadim dušu, čekam da dođe proljeće pa da ga popigam malo
evo baš danas čitam o tome i mislim se kako dok zabacijem razmišljam o štapu :doh: mjesto da mu izvadim dušu :ffwjj:
Antonio BJ
23.02.2010., 17:34
Imao sam navedene štapove 3,60m 2,75lb, ali trodjelne, nisu za daleki izbačaj, olovo uvrh glave 70g, ali su pod ribom fenomenalni, mekani i fini, a za te novce predobri, no prodao sam ih nakon sezone jer mi je išlo na živce sklapanje trodjelnih štapova, pa sam onda trgao gotove sisteme, pa u slijedećem ribolovu ponovo montiranje, dok ekipa oko mene lovi sve u 16 a ja još vežem :plac: !!
Pred dvije godine sam uzeo isto WovenTitanSpecimen, ali ovaj put dvodjelne 3,60m 3,5lb, i točno sam prezadovoljan, idem i na Dravu s njima, olova preko 150g itd, a opet nisu pre tvrdi pod ribom, jedino mi je žao što nisam uzeo 3,90m 3,5lb radi daljine izbačaja.
P.S. Nemojte se ravnati prema Byronovom katalogu gdje su cijene u Eurima, jer nisu točne, štapovi i sve ostalo iz kataloga je puno jeftinije, bar u dućanu gdje ja kupujem, a nisu akcijske cijene nego redovna roba koja cijelu godinu ima istu cijenu.
Tako je i kod nas Byronova roba pristupačna cijenom i vrlo kvalitetna, od dvodjelnih špinštoka do po35 kn Tri fibre po120 kn pa do dvodjelnih šaranskih štapova po 900kn.
Role su pouzdane i čvrste pogotovo alice sa frilinerom koju i sam koristim.
Antonio BJ
23.02.2010., 21:34
Što se tiče teleskopskih štapova za široku primjenu mislim da su TriFibre BestBuy (mjer cijena/kvaliteta), a i samim tim što ima velik izbor gramaža i dužina. Raspon cijena od nekih 90,00 do 200tinjak kuna. Nekoliko kolega ima TriFibre i stvarno su prezadovoljni, od onih za lagani ribolov do onih težih za npr. postave na gospodina Brku (som) :ffwjj:
sidewinder
01.08.2010., 23:27
Pozdrav!
Nedavno sam kupio Woven Titan Specimen, dvodijelni 3,60, 3LB, malo me muči transport, ali štapovi su prva liga !!
u Osijeku su trenutno 270kn, u Vukovaru 315kn
:ffwjj: