View Full Version : Spro prion power picker
Bok ekipa! Naima zanima me vaše mišljenje o ovom trodjelnom štapu težine je bacanja do 40 g, ima dva vrha, 1 mekši, drugi tvrđi, platio ga 170 krznatih zvijeri... Mislim ga koristit za pecanje waglerom, struna oko 0,16 mm... Je li to dobar izbor??
Bok majstore!
Jel dobar izbor uletit u ekipu bez predstavljanja i odmah uletit sa pitanjem? :doh:
Ajmo, ima ovdje nekakav red koji je više-manje paralelan sa stvarnim obrascem ponašanja. Stavi si potpis, avatar, predstavi se u topicu za to pa možemo dalje! :punish:
Sorry,:doh: zaboravio avatar stavit, pišem s posla :daaa: i predstavio se jesam izvinjavam se na propustu
Bok ekipa! Naima zanima me vaše mišljenje o ovom trodjelnom štapu težine je bacanja do 40 g, ima dva vrha, 1 mekši, drugi tvrđi, platio ga 170 krznatih zvijeri... Mislim ga koristit za pecanje waglerom, struna oko 0,16 mm... Je li to dobar izbor??
Potraži topic-e i postove posvećene ribolovu štapovima osjetljivog vrha dakle štapovima tipa feeder & picker :ffwjj: pa ćeš saznati za što je najbolje upotrijebiti štap koji si kupio :daaa:
Iako nisi naveo duljinu ali spominješ da je štap trodjelni..pretpostavljam da je riječ o pickeru duljine cca 330 cm :ffwjj: najbolje ti ga je ( po meni ) upotrijebiti za lagani grunt uz upotrebu olova odgovarajuće težine a posebni je gušt ribolov manjim cage-hranilicam
Za ribolov waglerom preporučam da nabaviš match-štap..recimo 420-450cm :idea:
Hvala na savjetu! Štap je dužine 270 cm, trodijelni s tim da ima 2 vrha, jedan mekši i jedan tvrđi i jedan je malo kraći cca 5 cm
ak je tak onda mi bude za silikonce i male leptire i voblere, jedino to, možda sam se i zeznuo što sam ga kupio...:hmmm: