View Full Version : Prodajem Sadnice jagoda.
Primam predbilježbe za kontejnerske sadnice mjesečarki i jednorodnih jagoda.
Za članove PT 50% popusta (za vrtni uzgoj).
Rasadničarstvo jagode upravo registrirano.:lert:
Od jeseni smo na tržištu i zvanično.
http://i39.tinypic.com/vy1jkp.jpg
Napiši nam cijenu, da znamo, i uspješno ti bilo! :ffwjj:
Hvala.
Cijena mjesečarki u kontejnerima promjera 6cm je 3,5 kn - za članove minus 50%.
Cijena jednorodnih je 1,82 kn -za članove minus 50%.
Od jednorodnih Alba, Asia, El Santa.
Mjesečarke Diamante i Albion.
Ja sam neki dan kupio 38 sadnica mjesečarki po 6 kuna u Rijeci. Moram vidjeti kako se drže i da li će se primiti pa ako bude još mjesta javim se.
Na koji način ih dostavljate?
ivo-slano
22.04.2010., 23:17
Isto pitanje vrijedi i za Dubrovnik :uimep:
Dostava bilo poštom bilo nekom od brzih dostava, bilo autobusom.
Sadnice u supstratu, svaka pojedinačno umotana u vlažan papir, mogu trpjeti i višednevni transport.
Samo da skrenem pozornost; obična pošta, običan paket s otkupninom i stvar riješena - stigne brzo i jagode se ne oštete :ffwjj:
andrijat
23.04.2010., 09:05
Možete mene uzeti u obzir za 50 mjesečarki ( pola jedne vrste, pola druge ). Samo bih vas zamolio informaciju kada možete poslati i obavijest kada pošaljete. Detalji poslani na PM.
Ponavljam: prema internet forumskom bontonu - svi se jedni drugima obračamo sa ti. Dijelimo se jedino (ako želimo) na ribiče i vrtlare :ffwjj:
Za članove PT 50% popusta (za vrtni uzgoj).
Hvala puno za popust prema članovima foruma! :ffwjj:
Ja bih samo nadodao da registriranima ne daješ popust, nego samo onima iznad (Provereni, VIP, Donatori Staff itd...)
Nema potrebe hvaliti, za ovakav forum sve što se može.
Kod popusta se zna tko su članovi--oni koji izdrže torturu admina:uimep: i beskrupulozne posade:doh:
andrijat
09.07.2010., 07:48
Da li će biti šta od jagoda?
Imam pripremljen teren, nabavljenu foliju, samo se čekaju jagode. Bilo je rečeno da bi trebale biti u drugoj polovici lipnja.:hmmm:
Eto ja se isto bilježim za mjesečarke, pola jednih pola drugih 30 kom.
Hvala, a detalji na PM :kkkk:
Dečki zbog poradi problemčića koji su se javljali, svi oglasi i dogovori idu javno, jedino adrese na PM.
Ananke - namjesti si spol