View Full Version : Mišljenje o štapu, Robinson Xenon Feeder 3.6 m 40-90g
Ivekovich
24.06.2010., 10:55
Kupujem feeder, pa sam naletio na ovaj iz naslova, cijena je 350 kn...Vaše mišljenje? Dobro bi mi došao bilo kakav savjet/prijedlog jer prvi put kupujem feeder...
Trebam savjet za neki feeder oko 100 g..
Opcenito, Robinsonova Xenon serija ističe se dobrom kvalitetom i još boljom cijenom. I sam sam vlasnik Xenon pickera i match-a. Imao sam navedeni štap u rukama. Blank je izrađen od kvalitetnog grafita, vodilice su dobro posložene i prelakirane, drška je plutnena i savršeno sjedi u rukama. Jedini ozbiljan problem su izmijenjivi vrhovi koji se svojom nekvalitetnom izradom bitno razlikuju od ostatka štapa. Prijatelj koji ga ima kaže da je naručio Browning-ove vrhove, i sada sve šljaka. Također je rekao da mu je stari vrh na drugom pecanju napukao u korijenu i u biti se "rascvao".
Ako već biramo Robinsona, preporučio bih kvalitetniju seriju Diplomat feeder, koja se odlikuje kvalitetnijim vrhovima, boljim vodilicama i Fuji-evim nosačima role. Ima na internetu, ali ako ne pronađeš - samo javi pa ti skeniram katalog. Meni su se osobito najbolji prikazali Shakespeare-ovi OmniX feederi koji su ultralagani i kvalitetni, ali su isto u nižem cijenovnom rangu. Posjeti Adrianu Šport, oni imaju Shakespeare-ovu opremu. Još što bi mogao napomenuti je to da pripaziš ukoliko naručuješ štap preko interneta, jer često slike znaju prevariti pa ti doma dođe "motika" od štapa (znam iz osobnog iskustva). Najbolje bi bilo kada bi ga mogao pregledati u nekoj trgovini, izmahati se, jer si jedino onda siguran da ne kupuješ mačka u vreći... Bilo bi lakše kada bi napisao s koliko novca raspolažeš... :ffwjj:
Ivekovich
28.06.2010., 12:10
Evo kupio ja ovaj Robinson za početak, 250 kn u Interlandu u Varaždinu...Jedva čekam ga isprobat pa se javim sa svojim utiscima... :ffwjj: